call us

+40 724 72 33 44

 

0
 • No products in the cart.
call us

+40 724 72 33 44

0
 • No products in the cart.
 

De ce Egipt?

Egiptul?

De ce am ales...

Egiptul ne-a fermecat…

Am descoperit aromele Egiptului în timpul multiplelor călătorii acolo și am dorit să le aducem și în România. Am selecționat din numeroase esențe de parfum, dintre cele mai nobile uleiuri, și am pregătit selecția noastră de parfumuri excepționale, cu totul diferite de ceea ce există astăzi disponibile.

Deși suntem primii cu o gamă de parfumuri egiptene pe piața românească, avem încrederea că aceste arome vă vor cuceri de la prima utilizare și veți reconsidera alegerea parfumului preferat!

Parfum Deosebit...

Știai că…

Egiptul a fost lider mondial în crearea parfumurilor și a fost strâns asociat cu comerțul internațional cu parfumuri. Când Iulius Cezar a preluat controlul Egiptului, a demonstrat acest fapt poporului roman aruncând sticle de parfum prețios mulțimii în timpul întoarcerii sale triumfătoare la Roma.

Cele mai apreciate parfumuri ale lumii antice au venit din Egipt.

Toți regii și reginele Egiptului puneau un accent deosebit pentru îngrijirea personală, doreau arome cât mai desăvârșite și le utilizau sub formă de parfum personal, aromatizau spațiul în care se aflau sau foloseau uleiuri parfumate în vestitele ritualuri de îmbăiere.

Și tu te poți simți spectaculos, cu un parfum cu totul diferit, atemporal. Acordă-ți un răsfăț olfactiv binemeritat!

Parfumul poate spune multe lucruri despre tine, poate să îți definească stilul și poate fi un element important al farmecului tău. Avem ADN unic și cumva stă scris în el dorința noastră de a ne reflecta individualitatea cu orice ocazie. Iar parfumurile egiptene asta îți promit -> 0 ieșire din anonimat!

Aromele disponibile

Sofisticat

Poarta un parfum regal

Parfumul pe care îl porți îți creează o stare, îți stârnește emoții și generează reacții din partea celor din jur. Parfumul ține locul unei cărți de vizită. Ești remarcat pentru aroma pe care o porți și asta te face de neuitat.

ALEGE PARFUMUL TĂU PREFERAT

Perfect

Beauty Things

 • Apa de Parfum Unisex Cleopatra

  De neuitat... Boem și poetic, acest parfum rafinat floral-lemnos amestecat cu notele senzuale ale citricelor, pentru a crea această compoziție dedicată ambelor sexe, este destinat spiritului liber...

  Citește mai mult
 • Apă de Parfum Unisex Amun-Ra

  Un parfum care cu greu poate fi descris în cuvinte: o emoție, o stare, un stil. Un parfum construit pe frumusețea aromelor lemnoase...

  Citește mai mult
 • Apă de Parfum Unisex Ramses

  Un parfum puternic, cu acorduri hotărâte de piele și tabac, ce lasă locul în timp notelor lemnoase, intensificate de note florale delicate, ușor piperate...

  Citește mai mult