call us

+40 724 72 33 44

 

0
  • No products in the cart.
call us

+40 724 72 33 44

0
  • No products in the cart.
 

Politica de Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR

 

 

LIVRARE IN ROMANIA – vă rugăm, plasați comanda pe moneda Lei!

Onoram comenzile pe teritoriul Romaniei.

Durata aproximativa de livrare a produselor comandate este de 1/2 zile lucratoare, cu mici exceptii, in cazul reinnoirii stocurilor. Adresele din zonele rurale pot suferi intarzieri suplimentare, din cauza accesului ingreunat sau a livrarii tardive a curierului.

Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul unei firme de curierat rapid si va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat.

Costuri livrare: Asiguram livrarea Gratuita a produselor, pentru teritoriul României, pentru plățile efectuate cu cardul. Plățile ramburs au un cost extra de 9 lei, pentru procesarea rambursului de la firma de curierat.

Cum platesc? Contravaloarea produselor comandate se plateste online, prin platforma de plati MobilPay, sau ramburs, la curier, caz în care există un cost extra, de 9 lei.

Conditii speciale

In durata de livrare a produselor comandate pot interveni factori externi care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a firmei de curierat, cum ar fi: conditii meteo nefavorabile, calamitati, manifestari de strada, accidente, blocaje rutiere sau alte situatii speciale.

Plata comenzii

Contravaloarea produselor comandate se plateste cu cardul online, transfer bancar sau ramburs, la curier.

 

LIVRARE IN UNIUNEA EUROPEANA – vă rugăm, plasați comanda pe moneda Euro!

Livram in toate tarile membre in Uniunea Europeana. Taxa de livrare 25 euro, in limita a 3 kg/ colet.

 

Plata comenzii

Contravaloarea produselor comandate se plateste prin transfer bancar, in avans.

Pentru livrarea internationala a comenzii, este necesar un transfer bancar in contul Amunaroma SRL, deschis la Raiffeisen Bank, RO11RZBR0000060022658231, ce va include atat pretul parfumurilor dorite, cat si taxa de livrare, in valoare de 25 euro.

Imediat ce vom vedea transferul dvs disponibil in cont, vom preda comanda la DPD curier, si in max. 5 zile va ajunge la dvs.
Va asiguram de ambalarea corecta si in siguranta a produsului, pentru un transport fara probleme la adresa mentionata de dvs.

 

 

CONTROL DE CALITATE! Toate produsele pe care le primim de la fabrica din Egipt, sunt atent verificate în România, pentru defecte ale fabricației sau generate în urma transportului, pentru a ne asigura că vă oferim un produs complet funcțional, fără defecte sau ciobiri ale sticlei. Ulterior, sunt atent ambalate în cutii de protecție, pentru o livrare în siguranță, la adresa dvs.